Продавець StekloHouse Виробництво і продаж дзеркальної мозаїки розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
293 відгуків

Шановні клієнти, з середи 11.10.2023 до суботи 14.10.2023 компанія не зможе відправляти замовлення. Ваше замовлення буде відправлено у найближчий робочий день 15.10.2023

+380 (93) 600-73-29
Steklohouse Виробництво і продаж дзеркальної мозаїки
Кошик

Политика конфиденциальности

Регистрируясь на сайте Интернет-магазина https://steklohouse.com.ua/ (далее - Сайт), Вы даёте согласие на обработку персональных данных (далее – Согласие) согласно ст. 6 Закона Украины «О защите персональных данных» от 01.06.2010 г. №2297-VI.
Принятием настоящего Согласия является регистрация на Сайте или оформление заказа без регистрации. Вы даёте согласие на обработку своих персональных данных со следующими условиями:


1. Вы соглашаетесь на обработку своих персональных данных, как без использования средств автоматизации, так и с их использованием.

2. Ви погоджуєтеся на обробку таких персональних даних:

прізвище, ім'я ; дата народження; адреса реєстрації та проживання; номери контактних телефонів, адреси електронної пошти та інші анкетні дані.

3. Метою обробки персональних даних є – продаж товарів з сайту і обробка замовлень Покупця.

4. Основанием для обработки персональных данных является ст. 6 Закона Украины «О защите персональных данных» от 01.06.2010 г. №2297-VI. В процессе обработки с
персональными данными могут быть совершены следующие действия: сбор, систематизация, накопление, хранение, уточнение, использование, блокирование, уничтожение.

5. Вы соглашаетесь на передачу персональных данных третьим лицам без предварительного уведомления Покупателя, если это связано с обработкой или доставкой заказа Покупателя. (Например, передача ваших данных курьеру для доставки товара)

6. Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту.

7. Згода може бути відкликана Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу info@newlife.ua.

8. Даний згода діє до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п. 6 та п. 7 даної Згоди.

9. Використання текстових та графічних матеріалів з сайту можливе лише за наявності письмового дозволу адміністрації сайту.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner