Продавець StekloHouse Виробництво і продаж дзеркальної мозаїки розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
334 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 20.06).

+380 (93) 600-73-29
Steklohouse Виробництво і продаж дзеркальної мозаїки
Кошик

Політика конфіденційності

Реєструючись на сайті Інтернет-магазину https://steklohouse.com.ua/ (далі - Сайт), Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі – Згода) згідно ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI.
Прийняттям цього Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації. Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:


1. Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.

2. Ви погоджуєтеся на обробку таких персональних даних:

прізвище, ім'я ; дата народження; адреса реєстрації та проживання; номери контактних телефонів, адреси електронної пошти та інші анкетні дані.

3. Метою обробки персональних даних є – продаж товарів з сайту і обробка замовлень Покупця.

4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI. В процесі обробки з
персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збирання, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.

5. Ви погоджуєтесь на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця. (Наприклад, передача ваших даних кур'єру для доставки товару)

6. Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту.

7. Згода може бути відкликана Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу info@newlife.ua.

8. Даний згода діє до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п. 6 та п. 7 даної Згоди.

9. Використання текстових та графічних матеріалів з сайту можливе лише за наявності письмового дозволу адміністрації сайту.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner